Betonfræsning

Gulve i fabrikker og industrihaller, hvor store og tunge maskiner har deres daglige drift, bliver ofte udsat for høj daglig aktivitet og hård belastning. Derfor kræves der også i større grad reparationer og vedligeholdelse af gulvene.
I nogle tilfælde kan en reparation være tilstrækkelig hvis der er tale om en lokal skade i gulvet, men er gulvet blevet slidt gennem mange år, eller er der behov for en ny slags belægning er løsningen en betonfræsning af gulvet.

Betonfræsning fjerner resterne fra en given overflades tidligere belægning og limrester, så grundlaget for en effektiv vedhæftning er optimalt, for en ny belægning. Vi har hos JTI Gulventreprise vores egen Wirtgen W35 Ri betonfræser, som fræser både i beton og asfalt, det fx ved brorenoveringer som vist i videoerne her på siden, men kan naturligvis også fræse i både epoxy, Ucrete og polyurethangulve.

Betonfræsningen foregår ved at betonfræseren med fræseknive, skærer i gulvet i den ønskede dybde, hvorefter et sug sørger for at støv og beton bliver samlet op i samme omgang. Fræseknivene kan skære fra 5mm helt ned til 110mm i dybden, og efter fræsedybderne er afsat på den gamle belægning, kodes højderne ind i betonfræseren mens den kører.

Se hvordan betonfræsning foregår

Mange års erfaring i branchen

Med mere end 25 års erfaring i branchen med specialgulve til erhverv og industri, tør vi godt kalde os selv for eksperter i betonfræsning. Vi udfører opgaver i hele Europa, og besidder en know-how som meget få i branchen besidder. Vi har yderligere alt det professionelle udstyr der skal til, så ingen betonfræsningsopgave er for stor til os.

Kontakt JTI Gulventreprise for et tilbud på betonfræsning

Hos JTI Gulventreprise står vi klar til at hjælpe med betonfræsningen af jeres gulv. Vi rådgiver gennem hele processen, og ønsker I også at lade os stå for det nye gulv, har vi et stort udvalg heraf.

Vi har specialiseret os i gulve til erhverv og industri gennem de sidste 25 år, og har derfor tilegnet os en masse erfaring som vi gerne deler. Vi har meget høje krav til kvaliteten på vores gulve, og vægter kyndig rådgivning og hurtig levering. Vi servicerer hele Danmark og Europa, og med os ved jeres side, kan I derfor føle jer helt trygge ved at vælge os som jeres samarbejdspartner.

Søger du rådgivning eller hjælp til en betonfræsningsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os på mail cl@jti-gulv.dk eller telefon +45 75 17 32 48 for et uforpligtende tilbud.

Det er ikke alle opgaver vi kan køre til