Epoxy gulv

Hvis du er ude efter et gulv, der kan holde til lidt af hvert, så er et epoxy gulv løsningen. Epoxy gulve er det oplagte valg til brug i erhverv og industri, fordi det er enormt slidstærkt og meget nemt at rengøre.

Holdbar og slidstærk gulvløsning til erhverv og industri

Der findes ikke en mere oplagt belægning til gulve i erhverv og industri end epoxy. Den unikke sammensætning gør materialet meget slidstærkt og resistent. Det er også enormt let at rengøre, og så kan det fås i mange forskellige varianter og udseender – ligesom polyurethan gulve.
Hos JTI Gulventreprise har vi mere end 25 års solid erfaring med specialgulve til industri og erhverv, og derfor ved vi, at epoxy betaler sig både på den korte og lange bane. Fra vores base i Vestjylland leverer vi høj kvalitet til tiden i Danmark og resten af Europa. Hvis du har spørgsmål, så rådgiver og vejleder vi dig meget gerne til dit nye epoxy gulv.

Epoxy gulv resultat

Hvad er epoxy gulv?

Epoxy er en fugefri plastbelægning, der kan fås i ethvert stilistisk udtryk. Det gør epoxy gulvet oplagt i en række forskellige sammenhænge, f.eks. lagerlokaler, erhvervskøkkener, skoler, hospitaler, udstillingslokaler, indkøbscentre og kontorlandskaber. I JTI Gulventreprise har vi mange års erfaring med lægning af epoxy gulve i mange forskellige miljøer og geografiske områder. Det, der gør epoxy så specielt, er den unikke sammensætning af to komponenter, nemlig en resin og en hærder. Når disse to komponenter blandes, opstår der en kemisk reaktion og den utroligt slidstærke og fleksible plastbelægning skabes.
Før epoxy gulv
Efter epoxy gulv
Epoxy gulv resultat

Fordele ved epoxy gulve

Der er rigtig mange fordele ved epoxy gulve, som ingen andre gulvtyper kan hamle op med. Først og fremmest er gulvet kendt for sin enorme holdbarhed og slidstyrke, og når du først har fået lagt dit epoxy gulv, har du et gulv for livet. Det gør epoxy gulv til en både økonomisk og bæredygtig løsning.

Gulvet har en meget høj mekanisk slidstyrke, og det er resistent overfor kemikalier, olie, klorider og brændstof. Netop derfor er gulvet enormt velegnet i langt de fleste lager- og industrilokaler, der skal kunne tåle spild af forskellige substanser.
Også når det kommer til rengøring, har epoxy gulve en stor fordel. Det kan tåle enhver rengøringsartikel, og den glatte overflade gør det meget nemt at have med at gøre. Derfor er et epoxy gulv det oplagte valg i f.eks. erhvervskøkkener, der kræver en høj grad af hygiejne. Samtidig kan gulvet tilpasses i ruhed, så det er skridsikkert og dermed sikkert for medarbejderne at færdes på.

De mange muligheder med epoxy gulvmaling

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket epoxy gulv, du skal vælge til din virksomhed. Der er stort set ikke det, du ikke kan med epoxy gulvmaling, og i JTI Gulventreprise har vi erfaring med at skræddersy gulve, der tilfredsstiller ethvert smagsmæssigt behov. Vi tilbyder epoxy gulvmaling, der skaber matte såvel som glansfulde gulve, og vi kan eksperimentere med en overdådig palette af farver og sammensætninger. Det er muligt at skabe både et råt og et varmt look med epoxy gulvmaling, og til de mere farverige formål kan du få sarte pasteller såvel som prangende pangfarver. Alt efter dine ønsker skaber vi en løsning der passer til dig, og kan eksperimentere med sammensætningen heraf.

Få lagt dit epoxy gulv af førende eksperter

Hos JTI Gulventreprise har vi en veletableret og veldokumenteret ekspertise inden for lægning af epoxy gulv. Grundet vores førende ekspertviden og mangeårige erfaring, er vi efterspurgt af virksomheder og kædeforretninger i hele Europa.
Vi vil også gerne hjælpe dig med at lægge dit epoxy gulv, flydespartel gulv eller polyurethan gulv, så du er sikret den højest mulige kvalitet og ikke mindst levering til tiden. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os og få rådgivning lige fra den tidlige projektfase.