Parkering

Hos JTI Gulventreprise vil vi gerne sikre dig den bedst mulige parkering. Det kan vi takket være vores store erfaring med belægning af parkeringspladser, ikke bare i Danmark, men i hele Europa. Her kan du læse meget mere om vores arbejde med P-pladser.

 

Parkering er en nødvendighed i en lang række sammenhænge. Det skal være både sikkert og nemt at parkere, og det bliver det med den rette belægning. JTI Gulventreprise er førende eksperter inden for specialgulv, og det gælder især for P-pladser.

Vi belægger både mindre privat parkering og store, fleretagers P-huse. Med en slidstærk og resistent belægning med Coniproof PPC SL får du parkering, som er både flot og funktionel. Du kører altså ikke galt i byen med JTI Gulventreprise.

Coniproof PPC SL parkering

Faglig vejledning i belægning af P-pladser

Vi kan tilbyde dig kvalificeret faglig vejledning, når det kommer til parkering i enhver afskygning. JTI Gulventreprise har mere end 25 års erfaring med specialgulve, og heriblandt også med belægning af parkeringspladser. Derfor er vi helt trygge ved at hjælpe dig med at planlægge og udføre belægningen af din P-plads.

JTI Gulventreprise har både små, større og meget store projekter i bagagen, og vi garanterer en fejlfri udførelse uanset typen af parkering. Når du vælger os til at lave din parkering, kan du være sikker på, at:

  • Arbejdet bliver gjort til tiden.
  • Udførelsen bliver præcis som aftalt.
  • Du får en god pris, uden at det er på bekostning af kvaliteten.

Belægning af parkering kræver en hel del specialviden. Det gælder, uanset om der er tale om mindre privat parkering eller store parkeringspladser. Der skal være helt styr på måleenhederne, så udførelsen bliver præcis som på skitsen.

Budgettet og tidsfristen skal overholdes, så P-pladsen kan stå klar til brug, lige som man har aftalt. Det er enormt vigtigt, at parkeringspladsen gør det så praktisk og effektivt at parkere som muligt. Det bliver det med det rette design, farveskema og en fejlfri overflade på belægningen.

P-huset i Billund Lufthavn

JTI Gulventreprise har bred ekspertise med store som små projekter. Vi har arbejdet med alle typer af kunder, både i indland og udland. Der er med andre ord ikke nogen opgave, der er for stor, for lille eller for krævende for os.

Som eksempel på én af vores større opgaver har vi blandt andet stået for belægningen af parkering i Billund Lufthavn. Her er der tale om intet mindre end et 3 etagers parkeringshus. Det blev til 1.250 pladser på i alt 25.000 kvadratmeter. Vi udførte projektet med Coniproof PPC SL, som er et utroligt holdbart og slidstærkt materiale, der egner sig perfekt til parkering.

Coniproof PPC SL

Vi har gennem årene valgt at specialisere os i belægning af parkering med Coniproof PPC SL. Det er en belægning, som er fremstillet af polyurethan, og den er helt ideel til P-pladser og P-huse. Det er den blandt andet, fordi den er langtidsholdbar og resistent. Belægningen yder stor beskyttelse mod vind, vejr og kemi, og hverken fugt, syre eller base kan trænge ned i overfladen.

Derudover er blandingen gennemtestet, når det kommer til parkering. Her laver den op til alle de aktuelle krav, så du kan være sikker på en god parkering med Coniproof PPC SL. Du får flot og funktionel parkering med blandingen, som let kan lægges efter det ønskede farveskema. På den måde bliver det både nemt og sikkert at parkere.

Hos JTI Gulventreprise sætter vi en stor stolthed i at udføre din P-plads præcis, som du gerne vil have den. Vi står klar med både faglig vejledning, god service og professionel udførelse. Fra vores base i Bramming i Vestjylland tager vi rundt i hele landet, og også i resten af Europa. Og vi rådgiver dig hellere end gerne via e-mail eller telefon.