Polyurethan gulv

Polyurethan gulv er et godt og slidstærkt gulv, som er nemt at rengøre. Samtidig kan man let give det et unikt design, og det egner sig derfor til en række forskellige formål. Læs med her og bliv klogere på polyurethan gulve eller PUR gulv som det også bliver kaldt.

Fugefrit og rengøringsvenligt gulv

Hos JTI Gulventreprise har vi mange års erfaring med lægning af fugefrit polyurethan gulv i hele Europa. Vi ved derfor, hvad vi taler om. Vi mener, at et polyurethan gulv er særdeles anbefalelsesværdigt i mange forskellige slags miljøer.
Vi har erfaring med gulvbelægning i polyurethan i f.eks. offentlige bygninger, restauranter, butikker, sports- og kulturcentre og i forskellige afdelinger af sundhedsvæsenet. Der findes rigtig mange andre sammenhænge, hvor polyurethan gulv er den optimale løsning.

polyurethan gulv conica

Hvad er polyurethan?

Polyurethan er, ligesom epoxy gulv, en plastbelægning. Den fleksible belægning kan lægges på flere forskellige overflader, lige fra trægulv til beton. Det kan få en smuk silkemat eller blank overflade, og det kan designes efter præcis dit ønske. Alt i alt kan det siges, at polyurethan gulve er både behagelige at se på og gå på. Det et gulv der får design, komfort og praktik til at spille sammen.
Polyurethan gulv kan lægges i alt fra offentlige institutioner til private hjem. Hos JTI Gulventreprise har vi faktisk valgt at belægge vores arbejdsborde med polyurethan. Det skaber et superflot og personligt hovedkontor, som er skønt at befinde sig i og nemt at gøre rent.

polyurethan gulv grå
polyurethan gulv

Fordele ved et polyurethan gulv

Der er således en række fordele ved polyurethan, og dem skal du selvfølgelig kende til. På baggrund af disse, kan du tage stilling til, om det er et gulv der passer til dit, eller din virksomheds behov. 

For det første er polyurethan gulv et slidstærkt gulv, der kan holde til at blive udsat for det meste. Det gør det velegnet til f.eks.  kommunale institutioner med megen aktivitet på gulvet.

Polyurethan gulve er ridse- og revneresistent, og holder formidabelt både ude og inde. JTI Gulventreprise har bred erfaring med at lægge gulvet både ude og inde. Det er også resistent i forhold til diverse rengøringsmidler, og i det hele taget et meget hygiejnisk gulv.
Fraværet af fuger gør det nemlig nemt at rengøre, og desuden undgår man, at der samler sig bakterier og fugt. Polyurethan gulv er derfor et oplagt valg i lokaler, hvor der er høje krav til rengøring og hygiejne f.eks. i industri- og erhvervskøkkener eller i sundhedssektoren. I denne forbindelse kan vi varmt anbefale vores fugefrie gulve fra Conica.

Vi designer dit polyurethan gulv efter ønske

Polyurethan gulv er, som nævnt, flotte at se på – og faktisk kan de blive flotte på lige præcis dén måde, du kunne tænke dig det. Hos JTI Gulventreprise har vi et stort udvalg af RAL-farver, som du kan vælge imellem.
Vi er meget passionerede omkring at designe PUR gulvet. Vi ønsker at det bliver lige, som du drømmer om. Vi modtager således gerne specielle designønsker om både farvekombinationer og kreative mønstre. Vi rådgiver og vejleder dig gerne fra den spæde startfase og følger dig gennem hele processen, til du står på et gulv, som du er rigtig glad for – om det er et polyurethan-, epoxy- eller flydespartel gulv.

Vi leverer høj kvalitet til tiden

Hvis du vælger os til at lægge dit gulv, kan du være sikker på, at du får et superflot gulv i højeste kvalitet. Vi går op i alle de aspekter, der har indflydelse på din tilfredshed med dit nye gulv. Det gælder lige fra holdbarheden, til æstetikken, komforten og hygiejnen.

Vi er stolte af den store efterspørgsel vi oplever på vores service, fra hele Europa. Vi mener at det skyldes vores ekspertise på området, og den erfaring vi har tilegnet os gennem mere end 25 år. 
Vælg JTI Gulventreprise til at varetage opgaven om dit næste gulv, så du er sikker på at få vaskeægte specialister, til at lægge dit polyurethan gulv.