Flydespartel som færdig gulv

Intet gulv er bedre end den bund, det lægges på. Hos JTI Gulventreprise har vi stor erfaring med at oprette nye såvel som gamle gulve med flydespartel, og vi garanterer et smukt og ensartet resultat. Læs mere og bliv klogere på hvordan vi med flydespartel leverer kvalitetsgulve.

Hvad end du skal have oprettet nyt gulv eller have fjernet gammel belægning, står JTI Gulventreprise klar til at hjælpe dig. Med stor efterspørgsel på vores service i hele Danmark, og mange steder i Europa, har vi ekspertise inden for flydespartel gulve såvel som epoxy- og polyurethan gulve.

Du kan med fordel bruge flydespartel som færdig gulv. Det ser både råt og moderne ud, det er meget slidstærkt, og det er nemt at vedligeholde. Vi guider dig gennem processen lige fra den spæde rådgivning til dit flydespartel gulv ligger fejlfrit for dine fødder.

Flydespartel gulv restaurant

Opretning af gulv med flydespartel

Vi har mere end 25 års erfaring med lægning af specialgulv i et hav af forskellige miljøer, og vi er helt på hjemmebane, når det kommer til at oprette nye som gamle gulve med flydespartel. Flydemørtel gulv kan lægges ude som inde og i stort set alle miljøer. Vi har en nøje gennemtestet og succesfuld fremgangsmåde, som kan beskrives i tre steps:

1.
Vi pumper den selvnivellerende flydespartel direkte fra vores blandestation til det pågældende lokale.
2. Gulvspartelen udjævnes af vores erfarne gulvlæggere, der sikrer en ensartet og sammenhængende flade, i lag i 5-20 mm.
3. Når flydespartelen er tør, er gulvet klar til at få primer og slutbelægning.

Står du i den situation, at du først skal have fjernet gammel belægning fra dit gulv, kan vi også sagtens fikse det. Det kan f.eks. være keramiske klinker eller hellimet vinyl, som du har brug for at få fjernet. Eller det kan dreje sig om mindre jævne betonoverflader, som du skal have udlignet. Her kan vi komme dig til hjælp med både fræsning og stripning.

flydespartel gulv
flydespartel gulv

Fordele ved selvnivellerende flydespartel

Der er store fordele ved selvnivellerende flydespartel. Det er den ideelle løsning til oprettelse af nye og gamle gulve, og den smarte flydemørtel kan lægges på alt fra beton til et slidt trægulv. Derudover er det en meget hurtigttørrende løsning, hvilket betyder, at du ikke skal vente længe, før du kan benytte dig af dit nye gulv.
Kan man lide et lidt råt New Yorker-look er flydespartel også lige sagen. Men det kan også få mange forskellige farver, og det er i virkeligheden mest fantasien, der sætter grænsen.

Andre fordele ved den selvnivellerende flydemørtel er, at den er nem at vedligeholde. Den er fugefri og derfor helt lige til at rengøre, hvilket sikrer et hygiejnisk miljø.
De mange fordele gør flydemørtelen til et oplagt valg i mange industri- og erhvervssammenhænge. Det er nemlig et både funktionelt og æstetisk valg, som sikrer et gulv, der er enormt nemt at have med at gøre.

Kontakt JTI Gulventreprise hvis du vil starte rigtigt på det nye gulv

Hos JTI Gulventreprise vil vi hellere end gerne hjælpe dig igennem processen med flydespartel som færdig gulv. Vi rådgiver dig fra start i processen og klarlægger dine specifikke ønsker til gulvet og dets udtryk. Det sikrer, at du kommer godt fra start med dit nye gulv, så det bliver præcis, som du vil have det.
Vi er kendt for vores høje krav til kvalitet, vores hurtige levering og vores både brede og dybe erfaring. Fra vores hovedkontor i Bramming i Vestjylland, udbringer vi service i hele Danmark og flere steder i Europa. Med os ved din side kan du derfor føle dig helt tryg ved at oprette både nye og gamle gulve, der passer perfekt ind i din vision.