Gulvstripning

Fabriksgulve bliver belastet af de mange tunge maskiner der dagligt kører frem og tilbage. Derfor er det vigtigt at det gulv der lægges, kan klare belastningen uden at det ødelægges. Nogle gange er sliddet på gulvet dog af en karakter, hvor det er nødvendigt at skifte overfladen ud. Her er gulvstripning den effektive løsning.

Vores gulvstripningsmaskine fjerner effektivt vanskelig belægning fra den underliggende beton. Gulvstripning kan bruges på forskellige belægningstyper heriblandt epoxy gulv, kork, tæppefliser, hellimet vinyl og keramiske klinker.

Gulvstripning eller betonfræsning?

I modsætning til en betonfræsning hvor maskinen bruger knive til at skære i underlaget, bruges der til denne type aftagning enten en mejsel eller en skrabeforsats, der effektivt løsner belægningen. Herefter skubbes belægningen af og gør det muligt for os at fjerne den indenfor den aftalte tidsramme. Med en gulvstripning sørger vi for at det kun er det øverste lag af gulvet der fjernes, uden at beskadige det underliggende fundament.

Maskinen og arbejdet

Vores gulvstripningsmaskine Terminator T-2100PRO vejer 1.200 kg, hvorfor den har kræfterne til at løsne selv de sværeste belægninger. Trods maskinens størrelse kan vores erfarne, professionelle maskinførere nemt manøvrere den igennem almindelige døråbninger. Vores maskinførere er påpasselige i deres arbejde, uden at dette betyder lange udsigter til at opgaven er udført.

Når der er lavet en gulvstripning, hvad end det er i et stort eller lille lokale, anbefaler vi hos JTI Gulventreprise at den blotlagte overflade planfræses med en betonfræsning.

Viden og erfaring

Vores erfaring med gulvstripning strækker sig over 25 år og har bragt os rundt i hele Europa. Derfor tøver vi heller ikke med at sige at vi har erfaring og viden på dette område, som få i denne branche kan måle sig med. Vi bruger udelukkende professionelt udstyr og vores maskinførere har været i faget længe. Derfor ved vi præcis hvordan vi skal håndtere arbejdsopgaver med gulvstripning, hvorfor ingen opgave, hvor stort eller småt lokalet må være, er for omfattende for os.

Få et tilbud på gulvstripning hos JTI Gulventreprise

Vores opgaver med gulvstripning strækker sig over hele Europa og vi har meget høje krav til kvaliteten af det arbejde vi udfører. Vi har været i branchen i mere end 25 år, hvor vi har specialiseret os i erhvervs- og industrigulve. I kan derfor trygt vælge os som jeres samarbejdspartner, når I skal have lavet gulv. Vi står ikke kun for stripning, men har også et stort udvalg af nye gulve, såfremt I ønsker at vi skal stå for dette for jer.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på gulvstripning. Om det drejer sig om rådgivning eller hjælp til en opgave der involverer gulvstripning, kan vi kontaktes telefonisk eller via mail.