Om JTI Gulventreprise

Hos JTI Gulventreprise specialiserer vi os i gulve til erhverv og industri. Med mere end 25 års erfaring i branchen, er vi en veletableret virksomhed med kunderne i hele Danmark og resten af Europa.

Vores base ligger i Bramming i Vestjylland, men vi opererer over hele Europa. Når kunder henvender sig omkring et gulv af høj kvalitet til deres erhvervsbyggeri, står vi klar til at rykke ud.

Vi har arbejdet med flere store firmaer på tværs af Danmark og Europa. LEGO, Tivoli, Novo Nordisk, Arla og Danish Crown er blot nogle af de firmaer der har gjort brug af vores service. Du kan se flere af vores samarbejdspartnere her.

Gennem vores mange år i branchen, har vi udviklet en meget høj standard for det arbejde vi udfører. Når vi får stillet en opgave af en kunde, hvad end det drejer sig om en stor eller lille opgave, sætter vi en ære i at løse opgaven på højest mulige niveau og sikre at det gøres rigtigt første gang. Vores medarbejdere er erfarne og meget professionelle, hvilket sikrer dit firma et professionelt lagt kvalitetsgulv.

Vi kan desuden bryste os af en know-how som få andre firmaer har. Den tid vi har brugt på markedet er blevet omsat til viden, som I høj grad gør at vi godt tør kalde os selv for eksperter på området. Om det drejer sig om betonfræsning, gulvstripning, epoxy gulvepolyurethan gulve eller flydespartel gulve, står vi klar til at hjælpe dig med den bedst mulige løsning til dig og dit firma.

Hvis du ønsker rådgivning eller har en opgave du ønsker vi løser, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.