Ucrete

JTI Gulventreprise er specialister i fugefrit Ucrete gulv, både i Danmark og Europa. Det er vi, fordi det er et ideelt industrigulv til arbejde med levnedsmidler, kemikalier og medicin. Læs mere om det slidstærke gulv her.

Hos JTI Gulventreprise har vi stor erfaring med Ucrete gulv og dets mange fordele. Det er et oplagt industrigulv, som både er langtidsholdbart, resistent, hygiejnisk, sikkert og billigt. Vi har mere end 25 års erfaring med specialgulve som stentæpper, epoxygulve og polyurethangulve til erhverv og industri og vi vil hellere end gerne lægge det for dig.

Hvad er Ucrete?

Fugefrit Ucrete gulv er et oplagt industrigulv. Det er baseret på en helt særlig teknologi inden for polyuretanharpiks og er altså et såkaldt harpiksgulv. Gulvene er meget resistente overfor kemikalier, og de er modstandsdygtige overfor slid og stød. Derfor er det også et industrigulv, der holder i utrolig lang tid.

ucrete gulv industri

Fordele ved Ucrete gulve

Listen over fordele ved fugefrit Ucrete gulv er lang. Det betyder imidlertid ikke, at du skal snydes for den! For hvis du er interesseret i det resistente og holdbare industrigulv, skal du selvfølgelig også vide, præcis hvorfor det er så populært. Derfor får du her en række fordele ved Ucrete gulv:

  • Ucrete gulv er slidstærkt. Det er et meget holdbart gulv, der kan holde til lidt af hvert. Du skal altså ikke bekymre dig om revner, skader eller lignende med dette solide industrigulv.
  • Ucrete gulv er hygiejnisk. Fugefri Ucrete gulve indfrier selv de strengeste krav, når det kommer til hygiejne. Det er meget nemt at gøre rent, det fremmer ikke biologisk vækst, og der er ingen brug af giftige stoffer.
  • Resistent overfor kemikalier. Gulvet er uhyre modstandsdygtigt overfor kemikalier. Der er ikke nogen syrer eller baser, som kan trænge ned i overfladen, og du risikerer altså ikke ætsning af nogen art.
  • Industrigulvet tåler alle temperaturer. Ucrete gulv er også resistent overfor temperaturer, lige fra store minusgrader til høj varme. Gulvene tåler alt fra –40 °C til +130 °C, så der er ingen problemer ved fx en varm vask.
  • Ucrete gulv er skridsikkert. Her får du et industrigulv, som sikrer et trygt arbejdsmiljø. Du kan nemlig selv vælge mellem en række overflader, alt efter hvor “glat” eller skridsikkert, du vil have gulvet.
  • Et flot industrigulv. Ucrete er et flot gulv, og du kan selv vælge hvilken farve, dit gulv skal være. Du kan få blanke såvel som matte overflader, og på den måde kan du skabe et helt unikt look med netop dit gulv.
  • Ucrete gulv er billigt. Dette industrigulv er en god løsning rent økonomisk. Blandingen er smags- og lugtneutral, og den hærder hurtigt. Det betyder, at du hurtigt kan bruge dit nye gulv, og at du ikke behøver indstille produktionen mere end nogle få timer, hvis overhovedet.

Resistente gulve til levnedsmiddelindustri, kemiske industri og medicinalindustri

Fugefrit Ucrete gulv er altså et af de absolut bedste bud på et industrigulv. Det er både resistent, slidstærkt, hygiejnisk, skridsikkert, flot og billigt. Det gør det helt ideelt til lokaler, hvor der arbejdes med levnedsmidler, kemi og medicin. Ucrete gulvet lever op til de strengeste krav, og mere til, så du går ikke galt i byen med dette industrigulv.

Det gør du bestemt heller ikke, hvis du vælger JTI Gulventreprise til at lægge det. Vi klarer selv de mest krævende opgaver med lethed, og vi lægger vægt på høj kvalitet og levering til tiden – hvis ikke før. Fra vores base i Bramming i Vestjylland tilbyder vi god service i Danmark og resten af Europa. Vi er kendt som førende eksperter inden for specialgulve, og du kan være sikker på at blive glad for dit Ucrete gulv, hvis du vælger os til at lægge det.

Kontakt JTI Gulventreprise for et gratis og uforpligtende tilbud

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig igennem processen med dit gulv, om det er en epoxy, flydespartel eller Ucrete løsning du vælger. Vi rådgiver dig gennem hele processen og sikrer, at du kommer godt fra start med dit nye gulv, så det bliver præcis som du vil have det.
Vi har meget høje krav til kvaliteten på vores gulve, og vægter kyndig rådgivning og hurtig levering. Vi servicerer hele Danmark og Europa, og med os ved din side, kan du derfor føle dig helt tryg ved at vælge os som sin samarbejdspartner.