Polyurethangulve

JTI Gulventreprise anbefaler den fleksible polyurethangulvbelægning når design, elasticitet og trinkomfort er prioriteret. PU-belægningen er desuden hårdfør, ridse- og revneresistent. Belægningen kan anvendes både inden- og udendørs. Vi har lagt fugefrie polyurethangulve i offentlige bygninger, restauranter, butikker, sports- og kulturcentre og i flere afdelinger af sundhedsvæsenet.

Generelt giver PU-gulvbelægningen et flot, rengøringsvenligt og stærkt gulv, som er behageligt, både at se, og gå på. JTI Gulventreprise leverer PU-gulve i et stort udvalg af RAL-farver, så specielle designønsker og kreative mønstre kan opfyldes. Vi har f.eks. anvendt polyurethangulvbelægning som top på vores egne arbejdsborde i hovedkontoret.

Det rigtige gulv gør rengøringen lettere!

Smeltede sømme er det svage punkt: Reder af bakterier i hospitalsgulve eller medicinsk praksis er ofte lavet af smeltede PVC-plader eller lignende. Under høje belastninger kan sømmene dog knække. Fugt samler sig derefter under gulvet og skaber gunstige betingelser for bakterier. Det ideelle gulv ville være vores  fuge fri gulve fra Conica.