Stentæppe

Gulv med fugefrit stentæppe har en række fordele. Det er smukt at se på, på grund af belægningen med kvarts, det er behageligt at gå på, og det giver en god akustik. Vi vil gerne lægge dit stengulv, så du får det bedste resultat. Læs mere her!

JTI Gulventreprise er kendt for levering af specialgulve til detailsektoren i både ind- og udland. Her lægges blandt andet polyurethan gulve, flydespartel gulve og stentæppegulve. Stentæppegulve består af kvarts-stenstykker som er blandet med epoxy

Stentæppe er et utrolig populært gulv, af flere årsager. For det første kan det lægges et hav af steder, lige fra indendørs til udendørs. For det andet har det en særlig visuel dybde på grund af de mange quartz. Derudover er det både solidt, nemt at rengøre og minimalt at vedligeholde – og som ekstra bonus giver stentæppet en god akustik i større rum som f.eks. biludstillinger.

I JTI Gulventreprise har vi mere end 25 års erfaring med at lægge specialgulve, og det gælder også for stentæppegulv.
Vi kan lægge indfarvede områder ned i belægningen, så kunden kan få tekst eller logo placeret der hvor kunderne er. 

Vi vil hellere end gerne give dig faglig vejledning og professionel udførelse, så du kan blive yderst tilfreds med dit stentæppe.

 

CONIPAVE stentæppe udendørs

Hvad er et gulv med stentæppe?

Stengulv består af små sten, nærmere bestemt kvarts. De er limet sammen med en gennemsigtig epoxybelægning. Hos JTI Gulventreprise bruger vi CONIPAVE som bindemiddel, og det gør stentæppet både slidstærkt og glansfuldt.

Der er mange fordele ved et stentæppe, og derfor er det også populært i en række sammenhænge. Du kan sikkert sagtens genkalde dig følelsen af at gå på stengulv, for de bliver nemlig brugt en hel del steder, både indendørs og udendørs. Nogle af disse steder er blandt andet:

 • Biludstillinger
 • Andre showrooms
 • Butikker
 • Kontorer
 • Terrasser
 • Altaner
 • Receptioner
 • Indgangspartier
 • Motionsrum
 • Solcentre
 • Fortove
 • Vådrum

Hvad skal du være opmærksom på ved et stentæppe?

Et stentæppe er heldigvis nemt at have med at gøre, så der er ikke som sådan noget, du skal være opmærksom på. Det er lige til at rengøre, og så kræver det så godt som ingen vedligeholdelse. Derfor er det et gulv, som du kan have i mange år, uden at gøre ret meget ved det.

Stentæppegulv kan tåle let køretrafik, men ikke al for tung belastning. Det er ofte brugt til biludstillinger, så stentæppet kan altså holde til lidt af hvert. Alligevel skal man helst begrænse det til den lette køretrafik, hvis man gerne vil have den længste holdbarhed på sit stentæppe.

Fordelene ved et stentæppe gulv

Derudover er et gulv med stentæppe også super flot. Belægningen med quartz giver gulvet en strålende overflade, og det har meget visuel dybde. Det er derfor heller ikke så mærkeligt, at stentæppegulv gør sig godt i fx showrooms og i lokaler til udstillinger. Men også i butikker og forretninger kan det give et flot udtryk.

Stentæppet er smukt at se på

Og nu vi taler om stentæppets flotte udtryk, vil vi også gerne fortælle dig lidt om dine forskellige muligheder. Hos JTI Gulventreprise kan vi nemlig indlægge dit logo i stentæppet, så kunderne kan se det. Det gør vi ved at lægge indfarvede områder ned i belægningen, og det giver altid et flot resultat.

Få et logo i dit stengulv

Stentæppegulv har mange gode egenskaber. Til trods for at det er fremstillet af kvarts, føles det blødt og behageligt at gå på. Det er også behageligt at lytte til, for det er nemlig lyddæmpende og skaber en behagelig akustik. Derfor er det også rigtig godt i større lokaler med meget aktivitet.

Kontakt os i dag hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit stentæppegulv

Fra vores hovedkontor i Bramming i Vestjylland sidder vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit stentæppe. Vi vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål på e-mail eller telefon, og der er ikke noget spørgsmål, der er for stort eller lille. JTI Gulventreprise lægger stentæppe og andre specialgulve i hele Danmark, og også i resten af Europa. Hos os er du altid garanteret god service, høj kvalitet og levering til tiden.

CONIPAVE

Bindemidlerne anvendes med egnede mineralblandinger til installation af stabile, vand- og luftgennemtrængelige gulvoverflader. Dette ”stentæppe” kan bygges indvendigt og udvendigt til en lang række anvendelser: til fortove, parkeringspladser, i havedesign, på terrasser og altaner, men også til bordplader eller andre designgenstande.

Stentæpperne kan fremstilles på en sådan måde, at regnvand kan absorberes af overfladen på en modtagelig overflade og sive væk. Overfladerne er ikke forseglede.

I øjeblikket tilbyder vi CONIPAVE 610, et opløsningsmiddelfrit, gulligt 1-komponent bindemiddel. Og CONIPAVE 653, et UV-stabilt, gennemsigtigt 1-komponent bindemiddel.

kildetekst: Conica

Stentæppe inspiration